dimecres, 14 de març del 2018

EN LUCAS SÁNCHEZ ÉS EL PROTAGONISTA

En Lucas S. és el protagonsita de la setmana i el dimarts a la tarda van venir els seus pares i el seu germanet petit per fer una activitat sobre el medi ambient.


Per fer-ho el seu pare va projectar a la pissarra digital unes imatges en les que explicava qui viu al planeta Terra i perquè el nostre planeta està trist i brut.



Ens van fer reflexionar sobre certes accions que a vegades fem i que no ajuden a que el nostre planeta estigui content, com el fum dels cotxes...


Nosaltres els SUPER ocellets teníem una missió. Ajudar a salvar el planeta Terra, però com ho podíem fer?
Doncs, caminar i no anar tant en cotxe, estalviar aigua, reciclar...




Els pares d'en Lucas S. van portar una proposta molt interessant per cuidar el nostre planeta. Consistia en plantar un arbre!!! UN KIRI


Aquest arbre és originari de la Xina i diuen que pot salvar el món. Sabeu per què? Perquè és l'arbre que creix més ràpid del planeta, i ajuda a combatre el canvi climàtic ja que absorbeix 10 vegades més CO2 que qualsevol altre arbre.
Tot un tresor!!!

Per plantar aquest arbre primer en Lucas S. va repartir els pots, després els ocellets van posar a la part de baix unes pedretes.




A continuació van tirar la terra fins cobrir el pot.





I després el més important, les llavors.
Per fer-ho els ocellets van fer un foradet a la terra amb el ditet, i el seu pare va tirar les llavors de l'arbre KIRI. Després en Lucas S. va humitejar la terra amb una mica d'aigua.







Per últim la mare d'en Lucas S. va tapar tots els pots perquè els ocellets se'ls poguessin endur a casa.


Moltes gràcies família, els ocellets van gaudir molt d'aquesta activitat i ens va ajudar a conscienciar-nos de com és d'important cuidar el nostre planeta.
Ara tenim una missió, humitejar cada dia la nostra planta, i aconseguir que creixi l'arbre Kiri perquè ens ajudi a salvar el planeta terra, i així estigui ben content!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada