dimecres, 8 de febrer del 2017

LA BIANCA ÉS LA PROTAGONISTA

Aquesta setmana la Bianca és la protagonista, i el dimarts a la tarda va venir el seu pare acompanyat d'un animal molt especial, la seva mascota, un gos que es diu RON.


El seu pare ens va explicar la història d'en Ron, una mica trista però amb un final molt bonic. I és que en Ron el van agafar d'una protectora quan era petit. No tenia família, estava molt brut i quan el van veure van decidir acollir-lo perquè formés part de la família.
En Ron ha anat creixent, ara té 6 anys, i està encantat de viure amb la Bianca i els seus pares, a l'igual que ells de tenir-lo.


La Bianca també ens va explicar com cuida el seu gos. Sap que no és una joguina i que necessita atencions, com un altre menbre més de la família.


En Ron és va portar FANTÀSTICAMENT BÉ, i com a premi els ocellets li van donar unes galetes de gos.






Els ocellets van dibuixar la mascota de la Bianca, i en Ron va estar mirant com ho feien.




Per acabar, els ocellets van poder acariciar-lo i passejar-lo per la classe.





Moltes gràcies família, ens ha agradat molt tenir en Ron a la classe. Hem après com una mascota, en aquest cas un gos, ens pot aportar moltes coses, ja que sempre estan al nostre costat, però que també implica donar-li unes atencions, i que hem de ser molt conscient d'assumir-les, abans de tenir un gos.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada