dilluns, 3 d’octubre del 2016

DESCOBRIM L'ESCOLA

Els ocellets ja coneixen com és la nostra classe, què hi tenim, on guardem el material..., però com és la nostra escola? Moltes preguntes sense resposta. Així que per què no descobrir-ho?
Primer de tot vam fer el tren petitó per iniciar el nostre recorregut per l'escola! 
Davant de la classe dels ocellets vam veure a la Mònica, la nostra secretaria, que ens va saludar i ens va explicar una mica quina és la seva feina.


Després vam anar a les classes d'educació infantil. Quan vam entrar a la classe de P4, les tortugues, vam veure que no hi havia ningú perquè estaven fent "psico", però els ocellets molt decidits van anar a seure en una cadira, i allà vam trobar un amiguet d'en Mot, un titella que es diu Piu.


La següent parada va ser la classe de P5, els peixos. Tot era blau, com el fons del mar, i vam veure com estaven treballant.


Vam continuar el nostre recorregut cap al 1r. pis i allà vam trobar a la nostra geganta IRIS.




Alguns ocellets van voler ficar-se a dins. Què divertit!!!




















El recorregut encara no s'havia acabat!


A quina classe aniríem ara? Doncs a la dels nens i nenes més grans de l'escola, la classe de 6è. Quan hi vam entrar es van alegrar molt de veure els ocellets, quins records, veritat? Vosaltres també éreu així de petits quan vau començar l'escola.


I ja només ens faltava per veure el 2n. pis, on són les classes de 1r., 2n., i 3r.


Però com ja estàvem una mica cansats vam decidir anar al pati que hi ha al costat d'aquestes classes per refrescar-nos una mica i recuperar energies, perquè encara ens faltava la tornada cap a la classe.


Ara els ocellets ja coneixen la nostra escola i ja poden respondre a totes aquelles preguntes que es van fer abans d'iniciar aquest recorregut.
El que sí tenen clar és que la nostra escola és molt bonica!!!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada