dijous, 26 de maig del 2016

ANEM A "LA BIBLIO"

Aquest matí els nens i nenes de P3 hem anat a "La biblio " de la Fundació Iluro i quan hem arribat la Mònica ens havia preparat una pantalla molt gran per explicar-nos dos contes.


El primer conte que ens ha explicat es deia "EL COCODRIL A QUI NO LI AGRADAVA L'AIGUA".


I ens parlava d'un cocodril al qual no li agradava gens l'aigua, sinó enfilar-se pels arbres... i en canvi els seus germanets sempre estaven jugant a l'aigua.


Però un dia va sentir unes pessigolles al nas, i de cop i volta li va sortir foc. Què havia passat? Doncs que no era un cocodril sinó... UN DRAC!


I també li van sortir ales. Ara sí que podia compartir jocs amb els seus germanets.
Un conte molt bonic!!!


El segon conte que ens ha explicat es diu "ATRAPAT".


I tracta d'un nen que jugant amb el seu estel se li queda atrapat en un arbre. Però com no podia agafar-lo va pensar que si tirava coses a l'arbre cauria l'estel, però passava tot el contrari ja que tot quedava atrapat a l'arbre.


I com va acabar aquest conte? Doncs aquesta vegada seran els vostres fills/es els que us explicaran el final del conte. Ooooooh!
Sinó sempre podeu anar amb ells a la Biblio a esbrinar-ho.

Després van pintar el dibuix del cocodril, el protagonista del primer conte, i a casa el podreu retallar per muntar la corona.



I quan van acabar de pintar van mirar els contes de "La biblio" que estan plens d'imatges i històries molt divertides.




Els ocellets han gaudit molt escoltant aquests contes que ens ha explicat la Mònica. I la propera vegada que tornin a "La biblio" ja seran TORTUGUES!
Aquests ocellets ja s'estan fent molt grans.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada